Medewerkers

Sema Bas

Sema Bas
Huisarts

Sema Bas voert het vak van huisarts uit sinds 2006 en is sinds februrari 2016 werkzaam in de praktijk. Per 01-01-2018 heeft zij de praktijk overgenomen.

Zij heeft de hele week spreekuuur, op de woensdag na.

Jojanneke van Alphen

Jojanneke van Alphen
Huisarts

Jojanneke van Alphen werkt sinds 2013 als huisarts in verschillende praktijken en regelmatig op de huisartsenpost als waarnemend huisarts. 

Sinds 01-01-2018 werkt ze iedere woensdag in de praktijk.

Marcella Koevoet - Teunissen

Marcella Koevoet - Teunissen
Praktijkondersteuner Somatiek

 

Marcella is op 1 augustus 2008 in dienst getreden als gediplomeerd Praktijkassistente.

Sinds 1 april 2013 was zij tevens werkzaam als Praktijkondersteuner Somatiek.

Sinds juli 2016 -na terugkeer van haar zwangerschap-bevalling ( 9 april 2016) en kraambed verlof- is zij uitsluitend als POH Somatiek werkzaam.

De werkzaamheden van Marcella als Praktijkondersteuner Somatiek vinden plaats op dinsdag-donderdag en vrijdag.

 Marcella zal incidenteel nog werken als praktijkassistente tijdens verlof van een der assistentes.

Petra Loupias - van Rosmalen

Petra Loupias - van Rosmalen
Praktijkassistente

 

Petra is sinds juli 1995 als gediplomeerd doktersassistente in onze praktijk werkzaam, momenteel op 3 dagen per week. Zij verricht met name balie- , praktische en administratieve werkzaamheden.

Annemieke van Someren

Annemieke van Someren
Praktijkassistente

Annemieke is sinds 1 november 2014 werkzaam in onze praktijk als gediplomeerd praktijkassistente.

Zij is full time werkzaam. Tijdens haar werkzaamheden in de praktijk is zij ook stage begeleidster voor assistentes-in-opleiding.

Lea van der Heijden

Lea van der Heijden
Praktijkondersteuner GGZ

Sinds 01-04-2015 werkt Lea voor onze praktijk als Praktijkondersteuner GGZ. Aanvankelijk een uur per week ; per 01-01-2016 doet zij spreekuur gedurende 3,5 uren per week. Lea is B-verpleegkundige, met daarnaast opleidingen in de oplossingsgerichte therapie, systeembegeleiding en mindfulnesstrainer. Zij heeft ruime ervaring binnen de psychiatrie in de tweede lijn, in de verslavingszorg en vanaf 2002 in de ambulante zorg als PIT verpleegkundige (psychiatrische intensieve thuiszorg). Zij heeft in 2014 de overstap gemaakt naar een functie als POH GGZ .

Marcel Bogers

Marcel Bogers
Praktijkondersteuner GGZ

Marcel Bogers is per 1 juli 2011 gestart als prakktijkondersteuner GGZ . Met ingang van 1 januari 2016 doet Marcel spreekuur voor onze praktijk gedurende 2,5 uren per week , als regel op dinsdag.

Mevrouw Jeanne Pennings van de Ven

Mevrouw Jeanne Pennings van de Ven
Praktijkondersteuner Ouderenzorg

In januari 2017 zijn wij gestart om 75-plussers met meervoudige problemen te ondersteunen met het doel zo lang mogelijk in de eigen woonomgeving te kunnen (en willen) verblijven. We hebben sinds 1 mei 2017 een POH ouderenzorg in ons team mogen verwelkomen : mevrouw Jeanne Pennings. Zo zal op ons initiatief telefonisch contact opnemen met mensen in mijn praktijk bij wie er mogelijk een bepaalde kwetsbaarheid is. Het staat u uiteraard vrij om al dan niet met haar in gesprek te gaan.

Suzan Harmsen
POH GGZ

Per 01 Juni 2018 is Suzan begonnen als praktijkondersteuner GGZ in onze praktijk. Zij doet spreekuur op woensdagmiddag en vrijdag de hele dag. Zij heeft de werkzaamheden van Maartje overgenomen.