Spreekuur

 

 

Spreekuur uitsluitend volgens afspraak

Afspraak maken tussen 08.00- 11.00 uur.

Voor elke spreekuur-afspraak worden 10 minuten gereserveerd.
U helpt ons door uw vraag goed voor te bereiden. Als u één probleem uitgebreider of meerdere problemen in één consult wilt bespreken, dan kunt u beter een langere afspraak maken. Een tweede afspraak op korte termijn kan in dat geval ook. Als u met meer personen wilt komen, zou u dat dan willen melden aan de assistente, zodat zij daar bij de agenda-planning rekening mee kan houden?

Niet elke klacht hoeft op de dag dat u belt gezien te worden. Indien nodig zal de assistente -in overleg met u en met de arts- klachten die kunnen wachten op een later tijdstip (op dezelfde dag of op een andere dag) inplannen.

Afspraak afzeggen
Als een eerder gemaakte afspraak niet door kan gaan, wilt u dit dan tijdig melden bij de assistente? Deze tijd kan dan voor iemand anders gereserveerd worden.

Telefonisch spreekuur huisarts 
Afspraak hiervoor maken tussen 08.00 -11.00 uur.
De assistente spreekt dan een geschikt tijdstip met u af waarop u de huisarts rechtstreeks kunt bellen of de huisarts u terug belt. Twee keer per week is er een regulier telefonisch spreekuur.

Voor korte vragen, adviezen, bespreken van onderzoeksuitslagen en dergelijke via de assistente belt u ook tussen 11.00 en 12.00 uur.
U helpt de assistente door de gesprekken voor te bereiden en kort te houden.

EHBO
Ook voor hulp bij ongevallen kunt u bij uw huisarts terecht. Is deze hulp spoedeisend dan kunt u altijd direct komen. Wel even bellen of laten bellen, dan kan de arts rekening houden met uw komst.

 Spreekuur Praktijkondersteuner Somatiek 

Verwijzing naar de praktijkondersteuner geschiedt door de huisarts.

Daarnaast worden de patienten met een specifieke aandoening (diabetes, longaandoeningen, hoge bloeddruk , allergieën, hulp bij stoppen met roken) door de praktijkondersteuner opgeroepen op verzoek van de huisarts.

De praktijkondersteuner werkt uitsluitend op afspraak.  Al haar patiënt-contacten worden met de huisarts besproken.

 

Spreekuur Praktijkondersteuner GGZ :

Onze praktijk heeft drie POH-GGZ medewerkers in dienst. De huisarts kan u voor hulp bij lichte psychische klachten snel verwijzen. De praktijkondersteuner werkt ook uitsluitend op afspraak.  Alle patiënt-contacten worden door de POH GGZ met de huisarts kortgesloten.